Ön elképzeli.
Mi megvalósítjuk.
KOSÁR
KAPCSOLAT

INFORMÁCIÓ A NYOMTATÁSRÓL

DIGITÁLIS NYOMTATÁS
A digitális nyomtatás lehetővé teszi kis példányszámban történő, személyre szabott egyedi nyomtatványok készítését. Ilyenek a névjegykártya, üzletkártya, szórólap, meghívó, menükártya, üdvözlőlap, címke, matrica. A digitális nyomtatás során a grafikus programokkal előkészített kiadvány a számítógépről közvetlenül a nyomógépbe kerül, így gyártási folyamatból kimarad a nyomólemez készítése. Említésre méltó információ, hogy a digitális nyomtatás kisebb példányszámok esetében lényegesen költséghatékonyabb megoldás, mint az ofszet nyomtatás.

Digitális nyomtatással a 60 gr-ostól 300 gr-os vastagságú papírt lehet használni. Ennél a nyomtatási technológiánál a legnagyobb nyomtatási méret az SRA3-as papírméret (450x320 mm).
OFSZET NYOMTATÁS
Az ofszet nyomtatási technológiát nagy példányszámú munkáknál ajánljuk a névjegytől bármilyen céges nyomtatványig. Ennél a nyomtatási eljárásnál a négy alapszínnek (CMYK, azaz cián, magenta, citromsárga és fekete) megfelelően készülnek az ofszet alumínium lemezek. A nyomólemezeknek egyszeri előállítási költsége van, így minél magasabb példányszámban történik a nyomtatás, annál kedvezőbb lesz az egységár.

Ofszet nyomtatásnál a 65 gr-ostól 500 gr-os vastagságú papírt lehet használni. Ennél a nyomtatási technológiánál a legnagyobb optimális nyomtatási méret a B2-es (500x707mm)
NAGY FORMÁTUMÚ NYOMTATÁS
A legsokoldalúbb nyomtatási formátum, mind alapanyag és méret tekintetében. A nevéből adódóan nincsenek négyzetméter korlátok. Különböző eljárásokkal (pl. ponyva esetén hegesztéssel) a nyomatok egymással összeilleszthetőek.

Kül- és beltéri felhasználásra is alkalmas anyagokkal dolgozunk. A nyomtatás minden esetben a legnagyobb felbontással és színhelyes beállítással történik.